Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Judith Osborn

Shownieuws

Judith Osborn is verliefd. De modeontwerpster heeft haar hart verloren aan tv-maker Bert van der Veer, zo vertelde ze maandag in RTL Boulevard.

Judith Osborn is verliefd. De modeontwerpster heeft haar hart verloren aan tv-maker Bert van der Veer. "Hij is ontzettend grappig, heel intelligent en heel erg raar", vertelde ze maandag in RTL Boulevard. "Sinds het overlijden van mijn man ben ik bij niemand zo betrokken geweest als bij Bert."

De 41-jarige blondine verloor vorig jaar haar echtgenoot, vismagnaat Robert Osborn, aan kanker. Ze leerde hem op haar 24e kennen. Begin dit jaar liet de ontwerpster in een interview nog weten dat ze haar kansen op de datingmarkt niet hoog inschatte. "Waarom zou een man kiezen voor mij als hij ook naar huis kan met een grietje van 25?", vroeg ze zich af.

Het was geen liefde op het eerste gezicht met Van der Veer. "Maar toen hij me op een maandagochtend mailde met de vraag of ik wat met hem wilde gaan drinken, dacht ik: 'Nou ja, er moet toch gedronken worden'."

Inmmiddels zijn de twee stapelverliefd. "Als ik aan hem denk moet ik lachen. Hij is gewoon heel erg leuk", jubelt Osborn. Ook de pijp die de 57-jarige Van der Veer rookt, kan Osborn niet deren. "Dat was wennen, maar gelukkig heb ik een slechte neus."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen