Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Anubis' best bezochte bioscoopfilm

Shownieuws

'Anubis & het pad der zeven zonden' is populair in de Nederlandse bioscopen. De jeugdfilm komt binnen op de eerste plaats in de Nederlandse box office.

'Anubis & het pad der zeven zonden' is populair in de Nederlandse bioscopen. De jeugdfilm met Egbert Jan Weeber komt binnen op de eerste plaats in de Nederlandse box office. De film naar de tv-serie Het Huis Anubis van kinderzender Nickelodeon bracht tot nu toe ruim 612 duizend euro op.

De Anubis-film verstoot een andere jeugdfilm van de eerste positie: vorige week stond 'Radeloos' nog op één. Deze verfilming van het boek van Carry Slee zakt deze week naar de derde plaats. Op twee is de Amerikaanse thriller 'Eagle eye' binnengekomen.

In Amerika blijft 'Beverly Hills Chihuahua' de box office aanvoeren. De Disneyfilm over een verwend schoothondje dat verdwaalt tijdens een vakantie in Mexico staat net als vorige week op de eerste plaats. De nieuwe horrorfilm 'Quarantine' staat op twee en 'Body of lies' met Russell Crowe en Leonardo DiCaprio komt binnen op drie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen