Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ringo Starr wil nooit meer signeren

Shownieuws

Ringo Starr wil zijn handtekening voortaan alleen nog maar voor privégelegenheden gebruiken. "Na 20 oktober zal ik niets meer signeren", waarschuwt hij fans.

Ringo Starr wil zijn handtekening voortaan alleen nog maar voor privégelegenheden gebruiken. Dat meldt de voormalige drummer van The Beatles in een filmpje op zijn website. Hij roept fans op om te stoppen met verzoekjes om zijn handtekening. "Na 20 oktober zal ik niets meer signeren. Ik waarschuw jullie, met vrede en liefde, dat ik het er te druk voor heb."

In het filmpje benadrukt de 58-jarige Starr, die eigenlijk Richard Starkey heet, dat hij het serieus meent. "Ik wil geen fanmail meer ontvangen, of objecten die getekend moeten worden. Niets. Als er een datum later dan 20 oktober op de envelop staat, zal het worden weggegooid."

Starr richtte zich na het uiteenvallen van The Beatles in 1970 op zijn solocarrière. In zijn tijd als Beatle had hij ook al twee soloalbums gemaakt, 'Sentimental journey' en 'Beaucoups of blues'. In de jaren erop scoorde de Britse drummer en zanger nog enkele hits met songs als 'Photograph' en 'You're sixteen'. Zijn veertiende soloalbum 'Liverpool 8', kwam in januari uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen