Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez doet huwelijksgeloften over

Shownieuws

Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben zondagochtend in Las Vegas opnieuw hun huwelijksgeloften afgelegd. Dat meldt People. Het koppel is al vier jaar getrouwd.

Jennifer Lopez en Marc Anthony hebben zondagochtend in Las Vegas opnieuw hun huwelijksgeloften afgelegd. Het artiestenkoppel, dat al vier jaar getrouwd is, besloot na een avondje uit dat het tijd was om opnieuw de liefde aan elkaar te verklaren. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 39-jarige Lopez en de één jaar oudere Anthony, die acht maanden geleden tweeling Max en Emme kregen, stonden niet als enige in het middelpunt van de belangstelling. Het echtpaar hield in een penthouse van het luxe Caesars Palace Hotel een gezamenlijke ceremonie met New York Mets-speler Carlos Beltran en zijn vrouw Jessica.

Twaalf gasten waren getuige van de intieme ceremonie. "De ouders van Jennifer Lopez waren er niet eens bij, want zij pasten op de kinderen", zegt een bron. Gekleed in een zwarte jurk schreed de zangeres naar het altaar. Daar zouden Lopez en Anthony ringen cadeau hebben gekregen van honkballer Beltran. Die had ook voor zijn eigen vrouw een gegraveerde ring in petto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen