Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van den Krommenacker kleedt 'Bride flight'-sterren

Shownieuws

De hoofdrolspeelsters uit 'Bride flight' schrijden allemaal over de rode loper in een creatie van Addy van den Krommenacker. De film gaat maandag in première.

De actrices uit de film 'Bride flight' schrijden maandag over de rode loper in een creatie van Addy van den Krommenacker. De couturier kleedt alle zes vrouwen voor de première in de bioscoop Tuschinski in Amsterdam. Dat heeft hij maandag bekendgemaakt.

'Bride flight' van regisseur Ben Sombogaart is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953. Aan boord van het winnende vliegtuig zaten tientallen jonge vrouwen die op weg waren naar hun verloofden, die hen vooruit waren gereisd.

Anna Drijver, Karina Smulders en Elise Schaap kruipen in de huid van drie jonge vrouwen die deelnemen aan de reis. Willeke van Ammelrooy, Pleuni Touw en Petra Laseur vertolken dezelfde personages op latere leeftijd.

Addy van den Krommenacker kleedt bekende Nederlandse vrouwen als Sandra Reemer, Miryanna van Reeden en Antje Monteiro. Hij timmert ook in het buitenland aan de weg. Zo waren zijn creaties onder meer te zien in de Italiaanse Vogue en toonde hij zijn ontwerpen al twee keer tijdens de Fashionweek in Rome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen