Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verdachte was getrouwd met zus Jennifer Hudson

Shownieuws

De man die is opgepakt in verband met de moord op de moeder en broer van Jennifer Hudson was getrouwd met haar zus Julia. Dat heeft zijn moeder gezegd.

(Novum/AP) - De verdachte in de moordzaak in de familie van actrice Jennifer Hudson was getrouwd met haar zus Julia. Dat heeft de moeder van de verdachte, de 27-jarige William Balfour, gezegd. Hoe lang het stel al uit elkaar is, is niet bekend.

Balfour werd vrijdagavond opgepakt in verband met de dood van de moeder en broer van Jennifer Hudson, de 57-jarige Darnell Donerson en de 29-jarige Jason Hudson. Hij wordt nog vastgehouden, maar hem is nog geen aanklacht ten laste gelegd.

Het lichaam van de neergeschoten moeder van Oscarwinnares Hudson werd vrijdagmiddag in de woonkamer van haar huis in Chicago gevonden door een familielid. De gealarmeerde politie ontdekte vervolgens het stoffelijk overschot van Jason in een slaapkamer. Er waren geen tekenen van inbraak. Een woordvoerder van de politie zei vrijdag dat de sterfgevallen het gevolg leken te zijn van huiselijk geweld.

Een 7-jarige neefje van Hudson wordt vermist sinds de lichamen vrijdag werden gevonden. Er is nog niet officieel bevestigd dat deze Julian King het zoontje van zus Julia is. Ook is nog onduidelijk of Balfour zijn vader is, en of zus Julia in de buurt was tijdens de moordpartij.

Jennifer Hudson brak in 2004 door toen ze in de finale belandde van American Idol. Ze won vorig jaar zowel een Oscar als een Golden Globe voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls'. Dit jaar was ze te zien in de 'Sex and the city'-film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen