Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitzending Expeditie Robinson gaat door

Shownieuws

De uitzending van Expeditie Robinson van zondagavond gaat op verzoek van de familie van de overleden presentator Ernst-Paul Hasselbach gewoon door.

De uitzending van Expeditie Robinson van zondagavond gaat op verzoek van de familie van de overleden presentator Ernst-Paul Hasselbach gewoon door. Dat meldt een woordvoerder van RTL zondag. "Daarnaast zijn we momenteel heel hard aan het werk voor een in memoriam, dat voorafgaand aan het programma wordt uitgezonden."

Hasselbach kwam zaterdagochtend in Noorwegen om het leven, toen hij met zijn auto te water raakte. Bij het ongeluk, waarvan de precieze toedracht nog onduidelijk is, kwam ook de Belgische productieassistente Leentje Custers om het leven. De 42-jarige Hasselbach laat een vriendin, twee zoons en een dochter achter.

De presentator was met een productieteam in Noorwegen voor opnamen van het tweede seizoen van het Nederlands-Belgische programma 71 Graden Noord. Voor de realityshow reisden onlangs John de Wolf, Fajah Lourens, John van Lottum, Rebecca Loos en Joep Sertons naar het Scandinavische land.

Het productieteam en de kandidaten van het RTL-programma zitten nog in Noorwegen. "We zijn heel druk bezig met de repatriëring", vertelt de woordvoerder. "Daarnaast zijn we bezig ervoor te zorgen dat Ernst-Paul weer thuiskomt, maar dat gaat naar verwachting nog een aantal dagen duren."

Ondertussen stromen op internet steunbetuigingen aan de nabestaanden van Hasselbach binnen. Honderden fans hebben al een bericht achtergelaten in het condoleanceregister dat op Condoleance.nl is geopend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen