Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon in de clinch met RTL

Shownieuws

Gordon heeft ruzie met RTL en heeft daarom niet opgetreden in Million Dollar Wedding. "Er is sprake van een inhoudelijk meningsverschil", vertelt zijn manager.

Gordon heeft ruzie met RTL. "Er is sprake van een inhoudelijk meningsverschil", laat zijn manager Xenia Kasper weten. "Hierdoor is het optreden dat Gordon zaterdagavond zou doen in Million Dollar Wedding niet doorgegaan."

Waar de ruzie precies over gaat, is onduidelijk. Volgens geruchten zou Gordon niet langer door één deur kunnen met programmadirecteur Erland Galjaard. "Daarover wil ik geen uitspraken doen", zegt Kasper.

De 40-jarige presentator is bij RTL te zien in Gillend Naar Huis. Daarnaast is hij de vaste vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard. "We weten nog niet wat de gevolgen van het meningsverschil zijn", laat Kasper weten. "Gordon heeft geen vast contract bij RTL, dus hij is tot niets verplicht."

Een woordvoerder van RTL Nederland wil ook niet inhoudelijk ingaan op het conflict. "Gordon heeft een aantal dingen geroepen, onder meer dat hij alle banden met ons verbreekt", legt hij uit. "We hebben geen contract met hem. Zijn verschijning in RTL Boulevard gebeurt op oproepbasis en de programmareeks Gillend Naar Huis is al opgenomen."

Of het binnenkort nog tot een verzoening komt, is onduidelijk. "We zijn momenteel heel druk bezig met de promotie van de single 'Sugar baby love' en het nieuwe album", vertelt Kasper. Daar concentreren we ons nu op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen