Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder en broer Jennifer Hudson doodgeschoten

Shownieuws

De moeder en broer van Jennifer Hudson zijn doodgeschoten. Hun lichamen werden vrijdag aangetroffen in het huis van Darnell Donerson, de moeder van Hudson.

(Novum/AP) - De moeder en broer van Jennifer Hudson zijn doodgeschoten. Hun lichamen werden vrijdagmiddag aangetroffen in het huis van de moeder van de Amerikaanse actrice en zangeres. Dat heeft haar woordvoerder bekendgemaakt. De mogelijke dader is gearresteerd, maar de politie is nog op zoek naar een vermist jongetje, het 7-jarige neefje van Hudson.

Volgens een woordvoerder van de politie lijken de sterfgevallen het resultaat te zijn van huiselijk geweld. Een familielid kwam vrijdagmiddag de woning in Chicago binnen, vond de neergeschoten moeder van Hudson, Darnell Donerson, in de woonkamer en alarmeerde de politie. Er waren geen tekenen van inbraak. Het stoffelijk overschot van Darnells zoon Jason Hudson werd aangetroffen in een slaapkamer.

De 7-jarige Julian King is het kleinkind van Donerson, die naast Jennifer en Jason nog een volwassen dochter heeft, Julia. In het opsporingsbevel van de politie wordt melding gemaakt van een mogelijke ontvoering.

Vrijdagavond is een verdachte opgepakt. De 27-jarige William Balfour heeft zeven jaar in de gevangenis gezeten voor onder meer poging tot moord.

Hudson verdiende haar plek in de spotlights toen ze in 2004 in de finale belandde van American Idol. Voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls' won ze zowel een Golden Globe als een Oscar. Dit jaar was ze te zien in de blockbuster 'Sex and the city'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen