Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Desperate Housewives-acteur van intensive care

Shownieuws

Het gaat beter met Gale Harold. De Desperate Housewives-acteur heeft de intensive care van het ziekenhuis waar hij was opgenomen na een motorongeluk verlaten.

(Novum/AP) - Gale Harold is aan de beterende hand. De acteur, die in het vijfde seizoen van Desperate Housewives de vriend van Teri Hatcher speelt, heeft de intensive care verlaten van het ziekenhuis waar hij was opgenomen na een motorongeluk. Hij ligt nu op een verpleegafdeling van het hospitaal.

De 39-jarige acteur, die bekend werd door zijn rol als Brian Kinney in de tv-serie Queer as Folk, werd vorige week dinsdag in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis in Los Angeles. Hij had een gebroken schouder en een zwelling in zijn hersenen. Volgens zijn woordvoerder zal hij naar verwachting volledig herstellen.

In de week voor het ongeluk had Harold verschillende opnamedagen voor Desperate Housewives achter de rug. Volgens de makers van het programma moet er ten minste één scène van de dramaserie worden herschreven omdat de acteur nu uit de running is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen