Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton neemt presidentieel nummer op

Shownieuws

Paris Hilton heeft zich opnieuw in de strijd om het Amerikaanse presidentschap gemengd. Ze heeft een clip opgenomen met de titel 'Paris for president'.

Paris Hilton heeft zich opnieuw in de strijd om het Amerikaanse presidentschap gemengd. De steenrijke hotelerfgename heeft een clip opgenomen met de titel 'Paris for president', waarin ze zich in een wit badpak presenteert als de ideale kandidaat om Amerika te leiden.

In het opzwepende nummer, waarvan een sneak preview te zien is op de site van het Amerikaanse tijdschrift People, wordt Hilton omringd door drie mannen van de geheime dienst. Op de beat van de muziek benoemt de 27-jarige blondine zichzelf tot 'uw leider in bikini'. In de clip is ook een rolletje weggelegd voor Tinkerbell, de chihuahua van Paris.

Het is niet de eerste keer dat Hilton zich op het politieke pad waagt. In augustus lanceerde de Republikeinse presidentskandidaat John McCain een reclamespot waarin beelden van McCains Democratische tegenstrever Barack Obama werden afgewisseld met beelden van Paris Hilton en Britney Spears. Daarmee wilde het campagneteam van McCain duidelijk maken dat Obama vooral een beroemdheid is en niet noodzakelijkerwijs een goed politicus.

Hilton reageerde op de reclamespot met een video waarin ze zich kandidaat stelde voor het presidentschap. "Ik ben zeg maar helemaal klaar om het land te leiden", liet de in een minuscuul badpak en in gouden pumps geklede Paris in het spotje weten, waarna ze vertelde dat het Witte Huis roze wordt geverfd als ze tot president wordt gekozen.

Eerder deze maand zocht ze in een filmpje als 'nep-presidentskandidaat' advies bij acteur Martin Sheen, die jarenlang de president van de Verenigde Staten speelde in de tv-serie The West Wing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen