Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fall Out Boy in de prijzen bij Vlaamse TMF Awards

Shownieuws

Fall Out Boy is in de prijzen gevallen tijdens de Vlaamse TMF Awards. De Amerikaanse rockband kreeg drie prijzen voor Best Rock, Best Live en Best Alternative.

Fall Out Boy is onderscheiden bij de Vlaamse TMF Awards die zaterdag werden uitgereikt in Antwerpen. De Amerikaanse rockband van bassist Pete Wentz kreeg drie prijzen in de categorieën Best Rock, Best Live en Best Alternative. Nailpin werd gekozen tot beste nationale rockband en werd bekroond in de categorie beste videoclip.

De Belgische danceformatie Milk Inc, bekend van hits als 'Walk on water' en 'In my eyes', sleepte eveneens drie prijzen in de wacht in de categorieën Best Album, Best Dance en Best Live. Andere prijswinnaars waren onder meer de Belgische zangeres Natalia, de Duitse dj Tocadisco, de Amerikaanse zangeres Kate Deluna en de Belgische rockband Nailpin. Hooverphonic sleepte een Lifetime Achievement Award in de wacht.

In Nederland worden dit jaar geen TMF Awards uitgereikt. De awardshow is verschoven naar het voorjaar. Reden voor de verschuiving zou zijn dat de oorspronkelijke datum van de show te dicht in de buurt zou komen van die van de MTV Europe Music Awards. Het Europese prijzengala vindt op 8 november plaats in Liverpool. Overigens werden die MTV Awards ook in voorgaande jaren in november gehouden, een maand na de TMF Awards.

Vorig jaar werd de awardshow van de Nederlandse TMF zeer slecht bekeken. Er stemden toen nog geen honderdduizend mensen af op de uitzending. Grote winnaars waren Within Temptation, VanVelzen en Jan Smit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen