Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pharrell Williams verrast Madonna-fans

Shownieuws

Pharrell Williams heeft zaterdag een verrassingsoptreden gedaan met Madonna tijdens haar concert in New York. Hij vergezelde haar tijdens 'Give it 2 me'.

Pharrell Williams heeft zaterdag een verrassingsoptreden gedaan met Madonna tijdens haar concert in New York. De rapper, die het album 'Hard candy' coproduceerde en te horen is op de plaat, vergezelde de popster op het podium tijdens 'Give it 2 me', het laatste nummer van de show. Dat meldt BBC News zondag.

Net als bij eerdere concerten in de vier maanden durende 'Sticky & Sweet'-wereldtournee, stak Madonna haar minachting voor de Republikeinse running mate Sarah Palin niet onder stoelen of banken. "Dit is het geluid van Sarah Palin die nadenkt", riep ze naar het publiek, terwijl ze een snerpende toon op haar gitaar ten gehore bracht. Later wierp ze condooms in het publiek, waarbij ze liet weten dat ze veilig vrijen promoot omdat het gezicht van Palin erop staat afgedrukt.

De 50-jarige Madonna droeg tijdens de uitverkochte show in Madison Square Garden een nummer op aan haar jarige dochter Lourdes. Ze zong het nummer 'You must love me', dat ze voor het eerst zong in de film 'Evita'. "Mijn beeldschone Lourdes wordt alweer 12 jaar, maar toen ik dit nummer voor het eerst zong, groeide ze nog in me", vertelde ze het publiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen