Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams koopt miljoenenvilla in LA

Shownieuws

Robbie Williams heeft een nieuw onderkomen gevonden in Los Angeles. De Britse zanger telde bijna negen miljoen euro neer voor het stulpje, zo meldt The Sun.

Robbie Williams heeft een nieuw onderkomen gevonden in Los Angeles. De Britse zanger telde bijna negen miljoen euro neer voor het stulpje, dat in de afgesloten gemeenschap Beverly Park Estate staat. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De 34-jarige Williams kocht de villa van de 71-jarige Italiaanse actrice Luciana Paluzzi, die samen met Sean Connery te zien was in de vierde James Bond-film 'Thunderball'. Het huis, dat in mediterrane stijl is gebouwd, bevat onder meer zeven slaapkamers, een gasthuis, een zwembad en een enorme tuin.

De voormalige Take That-ster krijgt in de villa beroemde buren als Rod Stewart, Denzel Washington, Eddie Murphy en Sylvester Stallone.

Robbie Williams is niet de enige ster bij wie een verhuizing op stapel staat. Ook Daniel Craig heeft een nieuw onderkomen gevonden, zo meldt de Britse krant Daily Mail. De James Bond-acteur kocht onlangs een maisonnette nabij het Londense Regent's Park. De 40-jarige filmster en zijn vriendin Satsuki Mitchell betaalden vijf miljoen euro voor het optrekje.

De piepjonge Vanessa Hudgens heeft ook een plekje voor zichzelf gevonden in Los Angeles. De 19-jarige 'High school musical'-actrice, die een relatie heeft met haar een jaar oudere collega-acteur Zac Efron, telde volgens de Los Angeles Times ruim twee miljoen euro neer voor de villa, die onder meer zes slaapkamers, een zwembad en een wijnkelder bevat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen