Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'DJ AM terug bij ex Mandy Moore'

Shownieuws

DJ AM is na zijn vliegtuigcrash weer samen met Mandy Moore, met wie hij eerder een korte relatie had. "Ze zijn weer een stelletje", zei een bron aan Us Weekly.

DJ AM is weer samen met Mandy Moore, met wie hij vorig jaar een korte relatie had. "Ze zijn weer een stelletje", vertelt een bron dicht bij de dj aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Sinds het ongeluk is de liefde weer opgebloeid."

De 35-jarige Adam Goldstein, zoals de dj heet, raakte een maand geleden zwaargewond toen een privévliegtuigje, waarin ook onder anderen Travis Barker zat, kort na de start crashte. Hij kon op eigen kracht uit het vliegtuig komen, maar liep brandwonden op aan hoofd en handen. Barker heeft brandwonden over een groot deel van zijn lichaam. De vier andere inzittenden van het vliegtuig overleefden de crash niet.

Vlak na de crash haastte de 24-jarige actrice zich naar het ziekenhuis waar Goldstein was opgenomen. De twee zouden elkaar sindsdien regelmatig zien. Vorige week werd het stel gespot in Beverly Hills. "Hij hield haar hand vast en ze wreven elkaar over de rug", vertelt een getuige.

Goldstein was eerder verloofd met Nicole Richie, terwijl Moore relaties had met acteur Zach Braff en tennisser Andy Roddick.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen