Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Lewis nog niet toe aan pensioen

Shownieuws

Jerry Lewis is nog niet klaar voor zijn pensioen. "Waarom? Vertel me wat leuker is dan dit en ik zal het in overweging nemen", vertelt de 82-jarige komiek.

(Novum/AP) - Jerry Lewis is nog niet klaar voor zijn pensioen. "Het rustiger aan doen? Waarom? Vertel me wat leuker is dan dit en ik zal het in overweging nemen", vertelt de 82-jarige Amerikaanse komiek, die al meer dan vijftig jaar op de planken staat. "Je kunt het best maar zoveel mogelijk doen voordat je het loodje legt, want als je gaat, dan ga je voor een hele lange tijd."

De bejaarde entertainer is momenteel in Sydney ter promotie van zijn nieuwe show. Tijdens de voorstelling kijkt hij terug op zijn carrière, onder meer met stukjes uit zijn films en televisieshows en zijn slapstick comedy. Daarnaast treedt hij op met behulp van een 24-koppige band.

Lewis vormde in de jaren vijftig een succesvolle act met zanger Dean Martin. Ook speelde hij in de film 'The nutty professor' uit 1963 en 'The king of comedy' uit 1982.

Eerder dit jaar werd Lewis op het vliegveld van Las Vegas aangehouden met een ongeladen vuurwapen in zijn tas. Aanvankelijk verklaarde hij dat het om een rekwisiet voor zijn voorstelling ging, maar later zei hij dat het gegraveerde wapen een cadeau was. Hij zou zijn vergeten dat het nog in zijn tas zat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen