Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ilse DeLange geeft voorproefje op nieuw album

Shownieuws

Ilse DeLange geeft een voorproefje op haar nieuwe album 'Incredible', dat volgende week vrijdag verschijnt. Dat heeft Universal Music bekendgemaakt.

Ilse DeLange geeft op een ludieke manier een voorproefje op haar nieuwe album 'Incredible', dat volgende week vrijdag verschijnt. Fans kunnen via een speciale site een puzzel oplossen, waarna de blonde zangeres ze vier nummers toezingt. Dat heeft Universal Music vrijdag bekendgemaakt.

Bezoekers van de site incrediblestudio.nl komen in een controleruimte van een studio terecht, waar zij de opdracht krijgen drie in stukken geknipte nieuwe nummers van DeLange in de juiste volgorde te zetten. Als dat lukt, krijgt de bezoeker Ilse in beeld die de liedjes zingt, met als extraatje het nummer 'Puzzle me'.

De 31-jarige zangeres nam haar achtste album op in Los Angeles. De eerste single van de plaat, 'So incredible', staat momenteel op nummer 28 van de Single Top 100. Het nummer 'Miracle' is de titelsong van de Nederlandse speelfilm 'Bride flight', die vanaf volgende week in de bioscopen te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen