Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anne Stalman geeft rol in 'Anatevka' terug

Shownieuws

Anne Stalman is niet te zien als Hodel in de musical 'Anatevka'. De musicalactrice kan de rol niet combineren met haar rol in de musical 'Evita'.

Anne Stalman is niet te zien als Hodel in de musical 'Anatevka'. De musicalactrice kan de rol niet combineren met haar rol in het ensemble van de musical 'Evita', zo maakte Mark Vijn Theaterproducties vrijdag bekend.

De rol van de 26-jarige Stalman wordt overgenomen door Sophie Veldhuis. Zij was al aangenomen voor de rol van oudste dochter Tzeitel, maar die wordt nu gespeeld door Babette Holtman. Babette was ook al aangenomen om Fruma Sarah te spelen in het stuk en gaat nu die twee rollen combineren. Alle drie de musicalactrices waren te zien in het Avro-programma Op zoek naar Evita, dat door Brigitte Heitzer werd gewonnen.

'Anatevka' gaat over de arme melkboer Tevye, die met zijn vrouw en vijf huwbare dochters leeft in het Rusland van begin twintigste eeuw. De musical, waarin Henk Poort de hoofdrol speelt, gaat op 23 december in première in Gouda en trekt daarna tot en met mei langs de Nederlandse theaters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen