Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson weer helemaal de oude

Shownieuws

Janet Jackson is weer helemaal de oude. Dat vertelt de zangeres in een YouTube-video, die haar vriend Jermaine Dupri opnam voor haar optreden in Houston.

Janet Jackson is weer helemaal de oude. Dat vertelt de Amerikaanse zangeres in een YouTube-video, die haar vriend Jermaine Dupri dinsdag opnam voor haar optreden in Houston. "Ik wil iedereen bedanken voor de steun in de tijd dat ik me niet zo goed voelde. Ik voel me inmiddels weer een stuk beter."

De 42-jarige Jackson werd eind vorige maand opgenomen in een ziekenhuis in Montreal nadat ze onwel was geworden tijdens een soundcheck. Wat ze mankeerde, werd aanvankelijk geheimgehouden. Later maakte haar manager bekend dat migraine de reden was dat de popster een reeks concerten moest afzeggen. Vorige week hervatte de popster haar tournee.

De zangeres en haar vriend grepen in de video meteen de kans om berichten dat zij een punt achter hun relatie hebben gezet naar het rijk der fabelen te verwijzen. "Schatje, ze zeggen dat jij me hebt gedumpt omdat ik over je heen heb gekotst", lacht Dupri, terwijl hij de camera vasthoudt. "Hoe stom is dat", reageert Jackson. "Omdat je over me heen hebt gekotst. Nou, dat is geen echte liefde, toch?"

Jackson zou Dupri eind vorige maand hebben gedumpt na een feestje waarmee de platenproducer en rapper zijn 36e verjaardag vierde. Dupri zou zo veel gedronken hebben dat hij in de schoot van zijn vriendin overgaf. Volgens de New York Post betekende dat het einde van de relatie van de twee, die al zes jaar samen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen