Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick en Rossana Kluivert in 'Madagascar 2'

Shownieuws

Patrick en Rossana Kluivert hebben een gastrol in de film 'Madagascar: escape 2 Africa'. Het echtpaar rondde vorige week de inspreeksessies af.

Patrick en Rossana Kluivert hebben een gastrol in de Nederlandse versie van de tekenfilm 'Madagascar: escape 2 Africa'. Het echtpaar rondde vorige week de inspreeksessies af. Wat hun rollen zijn in de film, is onduidelijk. Een woordvoerder van producent Universal Pictures laat weten dat de voetballer en zijn vrouw 'diverse stemrollen' hebben ingesproken.

De 32-jarige Kluivert en zijn vrouw verdienen niets aan de film. Het echtpaar stelt zijn gage volledig ter beschikking aan de Abandoned Pets Foundation en Dierenbescherming Curaçao.

Naast de Kluiverts spreken Ivo Niehe, Nelly Frijda en Laura Fygi stemmen in van 'Madagascar: escape 2 Africa'. Ook John Williams en Ruben Fernhout zijn te horen in de Nederlandse versie.

Net als in het eerste deel van de filmreeks worden de hoofdrollen ingesproken door Hans Somers, Rogier Komproe, Laura Vlasblom, Fred Butter en John Jones. De film draait om een groep dieren die is ontsnapt uit de dierentuin en per abuis wordt verscheept naar Madagascar. In het vervolg verplaatst de actie zich van het eiland naar de Afrikaanse wildernis.

'Madagascar: escape 2 Africa' draait vanaf 19 november in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen