Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Grant & Forsyth zingt met ouders

Shownieuws

Sophie, de 16-jarige dochter van Dominic Grant en Julie Forsyth maakt in december haar debuut als zangeres. Ze reist mee met de theatertour van haar ouders.

Sophie Grant, de dochter van Dominic Grant en Julie Forsyth, maakt in december haar debuut als zangeres. De 16-jarige dochter van het Britse duo, dat bekendstaat als Grant & Forsyth, reist mee tijdens de Nederlandse kerst-theatertour van haar ouders. Ze zingt iedere avond een duet met haar moeder. Ook zoon Luke is mogelijk een aantal shows van de partij. Dit maakte het management van het duo vrijdag bekend. Luke speelde eerder al als gitarist van de begeleidingsband in een van de shows van zijn ouders. Met zijn vader Dominic zingt hij op het nieuwe kerstalbum het duet 'Driving home for Christmas'. In Engeland tekende Luke onlangs een platencontract en hij werkt momenteel aan zijn debuutalbum.

Naast het gastoptreden van dochter Sophie, treedt ook Helemaal Hollands op. Carlo en Leo scoren momenteel een top 20-hit met 'Tikkie liefde', de titeltrack van hun laatste cd.

Grant & Forsyth maakten elf jaar lang deel uit van de Britse popgroep Guys n' Dolls. In 1985 begonnen de twee als duo. Ze verkochten in Nederland meer dan twee miljoen cd's met bewerkingen van bekende countryhits. De kerstshow van het duo start op 9 december in Etten-Leur en is daarna tot en met 28 december te zien in diverse theaters in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen