Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna Moakler nieuw gezicht van Peta

Shownieuws

Shanna Moakler zet zich in voor Peta. "Er zijn zo veel goede redenen om geen vlees te eten, maar voor mij is het welzijn van mijn kinderen het belangrijkst."

Shanna Moakler is het gezicht van een nieuwe tv-campagne voor Peta. "Er zijn zo veel goede redenen om geen vlees te eten, maar voor mij is het welzijn van mijn kinderen het allerbelangrijkst", vertelt de ex-vrouw van Travis Barker in het filmpje, dat te zien is op de site van de dierenrechtenorganisatie.

De 33-jarige Moakler kreeg samen met de voormalige drummer van Blink-182 twee kinderen, zoon Landon (5) en dochter Alabama (2). Uit een eerdere relatie heeft ze nog een 9-jarige dochter, Atiana. "Ik wil dat ze gezond zijn en begrijpen dat als ze 'nee' zeggen tegen vlees, ze ook 'nee' zeggen tegen dierenmishandeling", vertelt de blondine. "We praten over onze huisdieren en dan vraag ik ze: 'jullie willen Biscuit toch ook niet opeten? Zullen we dan maar helemaal geen dieren meer eten?'"

Moakler wijkt momenteel niet van de zijde wijkt van haar ex-man, die eind vorige maand zwaargewond raakte bij een vliegtuigongeluk. Barker kon op eigen kracht uit het vliegtuig komen, maar liep brandwonden over een groot deel van zijn lichaam op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen