Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dita von Teese vindt Amsterdam schattig

Shownieuws

Dita von Teese is gecharmeerd van de Nederlandse hoofdstad. "Het is heerlijk hier, ik vind het heel schattig", zei de erotische artieste donderdagavond.

Dita von Teese is gecharmeerd van de Nederlandse hoofdstad. "Het is heerlijk hier, ik vind het heel schattig", zei de erotische artieste donderdagavond bij de opening van het Amsterdamse grand-café Majestic. "Ik kom hier al jaren en ik vind het altijd fantastisch."

In een zwarte avondjurk van het Italiaanse modehuis Moschino verscheen Von Teese op de rode loper aan de Dam, waar ze gedwee poseerde voor de vele camera's. Vervolgens werd de 36-jarige schone, die woensdagavond in Nederland aankwam, naar binnen geleid door eigenaar Won Yip. Met het uitbrengen van een toost heropenden de twee het café, dat onlangs grondig werd verbouwd.

De koningin van de burlesque striptease kent Yip, die vele Amsterdamse horecagelegenheden in zijn bezit heeft, via een gezamenlijke vriend. "We hebben elkaar ontmoet via een vriend van mij die eigenaar is van Le Crazy Horse in Parijs", legde ze uit. "Ik ben al bijna vier weken in Europa en ik ben gek op Amsterdam, dus toen ik werd uitgenodigd, dacht ik: het is al een tijdje geleden dat ik er voor het laatst was, waarom niet?"

Von Teese werd vorige week gespot op de front row van menige catwalkshow op de Paris Fashion Week. "Ik heb veel shows gezien die ik fantastisch vond", vertelde het stijlicoon. "Ik vond de show van Jean-Paul Gaultier fantastisch, ik vond Louis Vuitton heel mooi. Ik ben naar de beste shows geweest en ze waren allemaal fantastisch."

Vrijdagochtend vloog Von Teese alweer terug naar haar woonplaats Los Angeles. De 24 uur die ze in Amsterdam doorbracht, heeft ze ten volle benut. "Ik ben lekker uit eten geweest en ik heb wat door de stad gelopen en een beetje gewinkeld en dat is het wel zo'n beetje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen