Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seth Kamphuijs nieuw gezicht RTL Travel

Shownieuws

Seth Kamphuijs is een van de nieuwe gezichten van RTL Travel. Ook Tamara Brinkman is vanaf 2 november te zien in een nieuw seizoen van het reisprogramma.

Seth Kamphuijs is een van de nieuwe gezichten van RTL Travel. Ook Tamara Brinkman is vanaf 2 november te zien in een nieuw seizoen van het reisprogramma. Samen met Chris Zegers vormen zij het nieuwe presentatieteam. Dat heeft een woordvoerder van RTL vrijdag bevestigd.

In 'RTL travel: share your planet' worden elke aflevering zeven absolute bezienswaardigheden van het bezochte land getoond. "Er worden zeven redenen gegeven waarom je het land zou moeten bezoeken", legt de woordvoerder uit. "De echte 'must do's' van een plek worden behandeld."

De 31-jarige Kamphuijs is vooral bekend van zijn tijd als vj bij TMF en MTV. Inmiddels woont hij alweer enkele jaren in Los Angeles. De 30-jarige Brinkman werd bekend door haar rol als Babette in Onderweg Naar Morgen. De afgelopen jaren richtte ze zich voornamelijk op haar radiocarrière. Ze werkt momenteel bij Slam FM, waar ze elk weekeinde haar eigen programma presenteert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen