Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voormalige Star Trek-sterren in de clinch

Shownieuws

William Shatner ligt overhoop met zijn oude Star Trek-collega George Takei. Shatner haalde uit naar Takei omdat hij niet zou zijn uitgenodigd op zijn bruiloft.

(Novum/AP) - William Shatner ligt overhoop met zijn oude Star Trek-collega George Takei. De 77-jarige Shatner plaatste woensdag een video op zijn website waarin hij uithaalt naar Takei omdat hij niet zou zijn uitgenodigd op diens bruiloft vanwege een ruzie die lang geleden plaatsvond.

Takei, die Sulu speelde in de science fiction-serie en -films, trouwde vorige maand in aanwezigheid van oud-collega's als Nichelle Nichols en Walter Koenig met zijn partner Brad Altman in Californië. "Ik heb er een rotgevoel over", laat Shatner weten. "Arme man. Hij is ziek. Het is zo overduidelijk dat hij aan een psychose lijdt. Ik weet niet eens wat zijn probleem met mij was. Ik heb geen flauw idee."

De 71-jarige Takei en Altman laten weten dat Shatner wel degelijk was uitgenodigd, maar dat hij er nooit op antwoordde. "Het is ontzettend jammer dat Bill niet in staat was onze bruiloft bij te wonen", reageert de acteur. "We hopen dat hij samen met ons tegen het wetsvoorstel wil stemmen dat het homohuwelijk in Californië in gevaar brengt."

In de video haalt Shatner, die Captain Kirk speelde in Star Trek, ook uit naar de beslissing van Takei om op latere leeftijd uit de kast te komen. "Wie kan het wat schelen", zegt hij. "Wees homo of wees geen homo, dat is je eigen besluit, George."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen