Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney begrijpt zichzelf niet

Shownieuws

Britney Spears heeft geen idee waarom ze zich soms vreemd gedroeg. "Ik kijk terug en ik denk: ik ben een slim persoon, wat haalde ik me in mijn hoofd?"

(Novum/AP) - Britney Spears heeft geen idee waarom ze zich de afgelopen twee jaar soms vreemd gedroeg. "Ik kijk terug en ik denk: ik ben een slim persoon, wat haalde ik me in mijn hoofd?", zegt de zangeres in een interview dat op 30 november wordt uitgezonden door muziekzender MTV. "Ik heb de laatste twee of drie jaar veel meegemaakt. Er is veel dat mensen niet weten."

MTV zendt het negentig minuten durende programma Britney: For the Record uit ter gelegenheid van de release van het zesde album van Spears. De plaat 'Circus' ligt op 2 december in de winkel, de dag dat de zangeres 27 jaar wordt.

Spears heeft de laatste jaren voortdurend de voorpagina's gehaald. Ze scheidde van haar man Kevin Federline, met wie ze twee zoontjes heeft, raakte met hem verwikkeld in een voogdijzaak en werd tot tweemaal toe opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. De zangeres gedroeg zich ook in het openbaar regelmatig op vreemde wijze. Zo schoor ze haar hoofd kaal en sloeg ze met een paraplu in op een geparkeerde auto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen