Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen wil niet trouwen

Shownieuws

Mary-Kate Olsen droomt niet van huisje-boompje-beestje. "Ik heb er niet zoveel behoefte aan", zegt de actrice donderdagavond in de talkshow van Oprah Winfrey.

Mary-Kate Olsen droomt niet van huisje-boompje-beestje. "Ik heb er niet zoveel behoefte aan", zegt de actrice donderdagavond in de talkshow van Oprah Winfrey, zo is op internet alvast te zien. "Maar Ashley wil graag kinderen. Ik word vast een fantastische tante of peetmoeder."

De 22-jarige tweelingzusjes, die wereldberoemd werden door hun gedeelde rol als Michelle in de comedyserie Full House, waren jarenlang onafscheidelijk. Onlangs besloten ze om apart van elkaar te gaan wonen. "We zijn zusjes, we zijn een tweeling en we werken samen", beseft Mary-Kate de benauwdheid die hun hechte band met zich kan meebrengen. "Door apart te wonen geven we elkaar een beetje ruimte. Ze woont slechts een paar blokken verderop, maar het is lekker om naar huis te gaan en alleen te zijn."

Volgende week verschijnt een koffietafelboek van de hand van de acterende tweeling. Voor 'Influence' interviewden de zusjes elkaar en twintig bekende artiesten, fotografen en modeontwerpers, onder wie Karl Lagerfeld en John Galliano. De teksten worden aangevuld met nog niet eerder vertoonde foto's uit de privécollectie van de tweeling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen