Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard komt terug met glossy

Shownieuws

Patty Brard keert vijftien jaar na het mislukken van Brard terug met een eenmalige glossy. "Het was niet mijn idee, maar het is altijd een wens van me geweest."

Patty Brard keert vijftien jaar na het mislukken van haar magazine Brard terug met een eenmalige glossy. "Het was niet mijn idee, maar het is altijd een wens van me geweest", vertelt de presentatrice aan Novum Nieuws. "Hoe vaak gebeurt het nou dat je een tweede kans krijgt?"

De 53-jarige Brard werd benaderd door de Telegraaf Tijdschriften Groep. "Volgens hen ben ik de eerste tv-persoonlijkheid die met een blad onder eigen naam kwam", vertelt Brard. "Ik tast verder eigenlijk nog volledig in het duister", vertelt de Shownieuws-presentatrice, die donderdagmiddag een afspraak heeft met Telegraaf om details door te nemen. "Het is vooralsnog de bedoeling dat het eenmalig is, maar ik zou het zeker overwegen als ze ermee door willen gaan."

Hoe het blad eruit komt te zien, is nog onduidelijk. "Ik denk dat ik zelf op de cover ga", lacht Brard. "Mijn persoon verkoopt, want ik ben een mens van uitersten. Ik ben moeder, hou van mode, showbizz, maar ben bovenal een 'mensenmens'. Ik hou van familieverhalen, het moet een blad worden waar ik voor sta."

Brard bladerde door oude nummers van haar blad om ideeën op te doen voor de nieuwe glossy. "Het lijkt me leuk om mensen als Caroline Tensen en Connie Breukhoven, die ik destijds heb geïnterviewd, met hun uitspraken te confronteren", vertelt ze. "Connie poseerde destijds met haar gezinnetje en dat zag er zo schattig uit. Toen wist ze nog niet wat een bak ellende ze over zich heen zou krijgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen