Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Duchovny klaagt Britse krant aan

Shownieuws

David Duchovny heeft de Daily Mail aangeklaagd wegens laster. De tabloid zou ten onrechte hebben gemeld dat hij een affaire had met zijn tennislerares.

David Duchovny heeft de Britse krant Daily Mail aangeklaagd wegens laster. De tabloid zou ten onrechte hebben gemeld dat de 48-jarige acteur een affaire had met zijn tennislerares. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Afgelopen weekeinde plaatste de Daily Mail een interview met Edit Pakay, een 28-jarige tennislerares van Hongaarse komaf die een affaire zou hebben met de Californication-ster. "Ik wil niets zeggen dat David kan schaden, maar ik ga het niet ontkennen", zou ze hebben verteld. "Ik weet niet wat onze relatie voor hem betekent." In de aanklacht, die woensdag bij een rechtbank in Los Angeles werd ingediend, stelt Duchovny dat hij nooit een relatie heeft gehad met Pakay. Ook zou de tennisster nooit hebben gezegd dat ze een affaire heeft met de acteur.

Vorige week werd bekend dat de acteur en zijn vrouw, actrice Téa Leoni, al enkele maanden uit elkaar zijn. Het stel heeft twee kinderen: Madelaine (9) en Kydd (6). Eind augustus liet Duchovny zich vrijwillig opnemen in een kliniek voor een seksverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen