Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit wist niets van nieuwe liefde Monique

Shownieuws

Jan Smit wist niet dat Thomas Berge verliefd is op zijn zusje. "Ik wist van niets, maar ik vind Thomas Berge een aardige gozer", vertelde hij in Shownieuws.

Jan Smit wist niet dat Thomas Berge een oogje heeft op zijn zusje Monique. "Ik wist van niets, maar ik vind Thomas Berge een aardige gozer", vertelde hij donderdag in Shownieuws. "Mijn moeder zegt altijd: 'als hij met kerst aan tafel zit, is het serieus, dus we wachten het maar af."

Deze week vertelde Berge in een interview in weekblad Privé dat hij warme gevoelens koestert voor het 19-jarige zusje van de Volendamse zanger. "We hebben dezelfde humor, kunnen enorm met elkaar lachen en lekker veel lol trappen", liet hij weten. "Blonde meisjes hebben altijd mijn voorkeur gehad, dus dat zegt genoeg."

Monique staat donderdagavond met haar broer in de Arnhemse Rijnhal, waar de 'Jan Smit komt naar je toe-toer' van start gaat. "Het gaat eindelijk gebeuren", zei Jan. "Ik ben niet nerveus; alle nummers zitten erin."

Yolanthe is ook van de partij om haar vriend te steunen. "Ze zit echter niet op de eerste rij. Dan willen alle fans met haar op de foto en dat kan ik haar niet aandoen", vertelde Smit. "We vinden voor haar wel een plekje uit het zicht naast het podium."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen