Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe ontwerpt kerstlingerie

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een kerstcollectie voor haar lingerielijn ontworpen. "Het is met heel veel kant, heel sexy in het zwart en paars."

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een speciale kerstcollectie voor haar lingerielijn ontworpen. "Het is met heel veel kant, heel sexy in het zwart en paars", vertelde de presentatrice donderdag in het radioprogramma van Lindo Duvall op Radio 538. "Dat vind ik wel een beetje de kerstkleuren, net als zwart en donkerrood. Heel mooi."

De 23-jarige Yolanthe staat zelf model in de reclamecampagne voor de kerstcollectie, zo liet haar woordvoerder weten. In maart presenteerde de brunette haar eigen lingerielijn 'Yolanthe's choice' voor een lingerieketen. De lijn bestaat naast lingerie uit bad- en nachtkleding. "Dat gaat hartstikke goed", vertelde ze.

Naast het ontwerpen van een kerstcollectie is Yolanthe druk bezig met de aanstaande verhuizing naar de villa die zij samen met haar vriend Jan Smit liet bouwen in Volendam. "Het is echt een chaos", vertelde ze. "We kunnen er nog niet in wonen, dat gaat nog een paar dagen duren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen