Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon mag weer bij 50 Cent logeren

Shownieuws

50 Cent heeft een schikking getroffen met zijn ex-vriendin over hun 11-jarige zoon. De Amerikaanse rapper mag een weekeinde per maand met Marquise doorbrengen.

(Novum/AP) - 50 Cent heeft een schikking getroffen met zijn ex-vriendin over hun 11-jarige zoontje. De Amerikaanse rapper mag een weekeinde per maand met Marquise doorbrengen. In de zomer mag zoonlief een maand bij zijn vader logeren, net als de helft van zijn schoolvakanties in de winter en lente.

Curtis James Jackson, zoals 50 Cent eigenlijk heet, en zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins leven al tijden in onmin met elkaar. Ze zijn sinds mei in een rechtszaak verwikkeld over een brand die het huis van Tompkins in de as legde. Volgens haar zit de rapper, op wiens naam het huis stond, achter de brand. Sindsdien hield zij de bij haar wonende Marquise bij hem weg.

Volgens de vrouw had de rapper de anderhalf miljoen euro kostende villa tien jaar geleden aan haar beloofd. Eerder dit jaar spande Tompkins een rechtszaak tegen haar ex-vriend aan om het huis in haar bezit te krijgen. De vrouw beweert dat 50 Cent uit woede over deze rechtszaak het huis in de as liet leggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen