Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Hairspray'-actrice gebroken na vechtpartij

Shownieuws

Het leven van Nikki Blonsky is 'compleet verwoest' sinds ze met haar vader betrokken raakte bij een vechtpartij. Dat vertelt de 'Hairspray'-actrice aan People.

Het leven van Nikki Blonsky is 'compleet verwoest' sinds ze begin augustus samen met haar vader betrokken raakte bij een vechtpartij op het vliegveld van Providenciales, een van de Caribische Turks- en Caicoseilanden. "Het moeilijkste vind ik dat ik moet toezien hoe mijn ouders kapot zijn van verdriet", vertelt de 'Hairspray'-actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 19-jarige Blonsky en haar vader Carl kregen het op de luchthaven aan de stok met America's Next Top Model-deelneemster Bianca Golden. Volgens de actrice werd Bianca woest toen ze zag hoe wachtende reizigers stoelen bezet hielden in de vertrekruimte. Het liep uit de hand toen Nikki aan het model vroeg of ze niet met haar vinger in haar gezicht wilde wijzen. Bianca zou de actrice daarop hebben uitgescholden en vol in het gezicht hebben gestompt.

Golden geeft een compleet andere beschrijving van het akkefietje. Zij vertelde eerder in de talkshow van Tyra Banks dat Nikki haar moeder in de buik schopte en Nikki's vader Carl haar moeder in het gezicht heeft gestompt. "Dat zijn complete leugens", briest Blonsky.

De moeder van Bianca moest na de vechtpartij met een helikopter naar een ziekenhuis worden overgebracht. Nikki, haar vader Carl en Bianca werden allen opgepakt. Het drietal moet zich voor de rechter verantwoorden naar aanleiding van de vechtpartij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen