Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljonair Fair niet blij met onthulling Hans Klok

Shownieuws

De Miljonair Fair is niet gelukkig met Hans Kloks onthulling dat hij met Pamela Anderson de openingsact van het evenement verzorgt. "Dat is nog niet zeker."

De Miljonair Fair is niet gelukkig met Hans Kloks onthulling dat hij in december samen met Pamela Anderson de openingsact van het evenement verzorgt. "We hebben het optreden nog niet officieel bevestigd", houdt een woordvoerder donderdag een slag om de arm. "We hebben bovendien nog meer artiesten op ons lijstje."

De 39-jarige Klok praatte woensdagavond in RTL Boulevard zijn mond voorbij over het geplande optreden met de wulpse blondine. "Ik sta natuurlijk in december met haar op de miljonairsbeurs", zei de illusionist. "Dat wordt ons eerste Nederlandse optreden samen."

De magiër bracht vorig jaar negen maanden door in Las Vegas, waar hij samen met assistente Anderson een show op de planken bracht. Voor de voormalige Baywatch-actrice is het bijzonder om een optreden in Nederland te geven. Volgens Klok heeft ze een Nederlandse oma

Eind deze maand maakt de Miljonair Fair bekend of Klok en de 41-jarige blondine ook echt de opening van het evenement in de Amsterdamse RAI verzorgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen