Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lynn is roddels over verloofde goed zat

Shownieuws

Jamie Lynn Spears heeft er genoeg van dat haar verloofde Casey Aldridge door het slijk wordt gehaald. Volgens haar is Aldridge niet vreemdgegaan.

Jamie Lynn Spears heeft er genoeg van dat haar verloofde Casey Aldridge door het slijk wordt gehaald. De roddels dat hij voortdurend vreemd zou gaan, verwijst de tienermoeder naar het rijk der fabelen. "Het deed pijn om die dingen te lezen", vertelt het 17-jarige zusje van Britney Spears aan het Amerikaanse OK! Magazine. "Mijn familie leest die verhalen, dat is voor hen niet leuk."

De geruchten over de ontrouw van Aldridge waren de afgelopen maanden niet van de lucht. De 19-jarige jongen zou overspel hebben gepleegd met meerdere vrouwen, van wei hij er een zwanger zou hebben gemaakt. Volgens Aldridge zijn die verhalen 'niet eens een klein beetje' waar. "Als er geld in het spel is, ontdek je wie je vrienden zijn."

Het jonge koppel haalde eind vorig jaar de voorpagina's toen bleek dat Aldridge zijn minderjarige vriendinnetje zwanger had gemaakt. Spears beviel in juni van een meisje, Maddie Briann.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen