Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Hefner zoekt nieuwe vriendinnen

Shownieuws

Hugh Hefner is na het vertrek van Holly Madison alweer op zoek naar nieuwe vriendinnen. "Het is een groot huis. En ik ben zeker niet van plan alleen te wonen."

(Novum/AP) - Hugh Hefner is na de breuk met zijn vriendin Holly Madison alweer op zoek naar nieuwe vriendinnen voor in zijn Playboy Mansion. "Het is een groot huis", stelt de Playboy-oprichter. "En ik ben zeker niet van plan alleen te wonen." De 82-jarige vrouwenverslinder wil misschien zelfs gaan samenwonen met zeven of meer vriendinnen, net als enkele jaren geleden.

Hefner schuift niet onder stoelen of banken dat hij het moeilijk heeft gehad met de breuk met Madison, een van zijn vaste vriendinnen. "Tot een paar dagen geleden deelden we nog samen het bed", vertelt hij. "Er zijn momenten geweest dat ik me heel rot heb gevoeld over dit alles."

Lang heeft de Playboy-oprichter niet getreurd. "Er zullen enkele nieuwe gezichten in mijn leven en in de tv-serie komen", verklaart Hefner, die regelmatig te zien is in de reallifesoap Girls Next Door, waarin het leven van zijn drie vaste vriendinnen wordt gevolgd. "Er staan meiden in de rij voor mijn voordeur", vertelt hij. "Op mijn leeftijd is dat moeilijk te geloven, maar het lijkt echt waar te zijn."

De 28-jarige Madison heeft de villa nog niet verlaten. Ze blijft tot de opnamen van de serie achter de rug zijn. Ze is niet de enige blondine die de Playboy Mansion verlaat, ook de 23-jarige Kendra wandelt binnenkort het huis uit om in een eigen appartement te gaan wonen. Beide dames zouden hun hart hebben verloren aan mannen die qua leeftijd iets beter bij hen passen. Madison zou zijn gevallen voor de 40-jarige illusionist Criss Angel en Kendra zou een relatie hebben met de 26-jarige footballspeler Hank Baskett. Deze berichten zijn echter niet bevestigd. Hefners derde vriendin Bridget Marquardt is momenteel in Europa voor opnamen van haar reisprogramma Bridget's Beaches.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen