Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jason Priestley regisseert aflevering 90210

Shownieuws

Jason Priestley is aangetrokken als gastregisseur voor 90210. Hij speelde Brandon Walsh in Beverly Hills 90210, waarop de nieuwe serie gebaseerd is.

Jason Priestley is aangetrokken als gastregisseur voor een aflevering van 90210. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. De acteur speelde de rol van Brandon Walsh in Beverly Hills 90210, de serie uit de jaren negentig waarop de nieuwe serie gebaseerd is.

De 39-jarige Priestley zal alleen achter de camera plaatsnemen, en niet op beeld te zien zijn. Zijn oud-collega's Shannen Doherty en Jennie Garth spelen wel in de nieuwe serie, die sinds vorige maand in Amerika wordt uitgezonden. Zij kruipen weer in de huid van hun oude personages Brenda Walsh en Kelly Taylor.

De producer van de serie zegt nog niet te weten of Doherty en Garth te zien zijn in de door Priestley geregisseerde achttiende aflevering. "We weten nog niet of dat gaat gebeuren. Maar ik denk dat het voor Jason wel een kick zou zijn als hij met zijn oud-collega's kan werken, en het voegt vast iets toe aan die aflevering."

Priestley was ook al als regisseur betrokken bij negentien afleveringen van de oorspronkelijke serie. Hij regisseerde ook afleveringen van andere series zoals 7th Heaven en 'The secret life of the American teenager'. Na zijn vertrek bij Beverly Hills 90210 was hij als acteur onder meer te zien in series als Love Monkey en Side Order of Life.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen