Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox ambivalent over botox

Shownieuws

Courteney Cox heeft een haat-liefdeverhouding met botox. De actrice heeft het goedje uitgeprobeerd en was niet te spreken over het resultaat.

Courteney Cox heeft een haat-liefdeverhouding met het gif botulinetoxine. De actrice heeft het goedje, dat wordt gebruikt om rimpels glad te strijken, uitgeprobeerd en was niet te spreken over het resultaat. "Botox? Ik denk dat het fantastisch is en ook vreselijk", zegt ze in het novembernummer van de Amerikaanse versie van Marie Claire, zo meldt Us Weekly.

De 44-jarige brunette, die naam maakte met de sitcom Friends, liet zich door een arts overtuigen om een flinke reeks prikken te ondergaan. "Ik voelde me vreselijk", stelt ze. "Ik bedoel, ik ben een actrice, ik moet mijn gezicht kunnen bewegen. Als mensen aan hun voorhoofd laten sleutelen en vervolgens hun wenkbrauwen niet meer kunnen bewegen, dan ziet dat er gek uit."

Cox is dan ook blij dat haar echtgenoot, acteur David Arquette, geen waarde hecht aan een strak huidje. "Ik sta niet onder druk om wat dan ook te laten doen", beweert ze. "Hij houdt van het verouderingsproces. Hij vindt het mooi."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen