Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje verder zonder platencontract

Shownieuws

Floortje moet verder zonder haar management, waar ze een platencontract had. De samenwerking tussen de Idols-finalist en The Entertainment Group is beëindigd.

Floortje Smit moet verder zonder haar management, waarbij ze ook een platencontract had. "De samenwerking tussen mij en The Entertainment Group is sinds kort beëindigd", vertelt de zangeres op haar Hyves. "We zijn gezamenlijk tot dit besluit gekomen en ook geheel harmonieus en in goed overleg."

Smit werd twee jaar geleden tijdens de finale van Idols III verslagen door Raffaëla. De winnares van de talentenshow kreeg een platencontract bij Sony BMG, maar de platenmaatschappij wilde geen verbintenis aangaan met Floortje. Enkele weken na de finale sleepte ze alsnog een platencontract in de wacht bij haar management The Entertainment Group.

In april vorig jaar verscheen 'Fearless', het debuutalbum van de 25-jarige Smit. Het album, waarop onder meer een duet met zanger Ronan Keating staat, werd geen succes.

Floortje laat zich niet uit het veld slaan door het verlies van haar platencontract. Sinds vier weken treedt ze op in de dinershow 'Inspiration'. De show, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Bastiaan Ragas, is nog tot eind dit jaar te zien in Studio 21 in Hilversum.

Verder denkt ze al voorzichtig na over een nieuw album. "Ik begin mijn draai helemaal te vinden in de show, wat mij 'peace of mind' geeft en in dit geval betekent dat ik me binnenkort ook weer flink kan gaan richten op liedjes opnemen in de studio en op mijn volgende album", vertelt ze. "Ik heb veel 'inspiration' opgedaan voor het schrijven van nummers; er belooft veel moois aan te komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen