Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zorgen om Kerry Katona na warrig tv-interview

Shownieuws

Kerry Katona heeft voor bezorgde reacties van kijkers gezorgd, toen ze tijdens een tv-interview moeilijk uit haar woorden leek te komen. Dat meldt BBC News.

Zangeres Kerry Katona heeft woensdagochtend voor bezorgde reacties van kijkers gezorgd, toen ze tijdens een tv-interview verward overkwam en moeilijk uit haar woorden leek te komen. Dat meldt BBC News woensdag.

De 28-jarige Katona was te gast in het Britse ontbijtprogramma This Morning om haar nieuwe realityshow voor MTV te promoten. "Je lijkt niet in orde", zei presentator Philip Schofield vlak nadat het interview was begonnen. "Je bent moeilijk verstaanbaar, voel je je wel goed?" De voormalige Atomic Kitten-ster, die eerder met een cocaïneverslaving kampte, leek verrast door de vraag, maar gaf de schuld aan de slaappillen die ze op doktersrecept zou hebben gekregen.

De zangeres maakt roerige tijden door. Katona, die meermaals in een psychiatrische kliniek werd opgenomen omdat ze last heeft van manisch-depressieve buien, werd twee maanden geleden failliet verklaard. Het was haar niet gelukt een belastingaanslag te betalen.

Ondanks haar financiële problemen ging ze onlangs onder het mes voor een borstverkleining. Ze wist MTV zo ver te krijgen de rekening van de plastisch chirurg te betalen. De muziekzender mocht in ruil daarvoor de operatie filmen voor de realitysoap Whole Again.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen