Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That keert terug bij MTV Awards

Shownieuws

Take That maakt na veertien jaar zijn rentree tijdens de MTV Europe Music Awards. De Britse band treedt op tijdens de awardshow, die op 6 november plaatsvindt.

Take That maakt na veertien jaar zijn rentree tijdens de MTV Europe Music Awards. De Britse band treedt op tijdens de awardshow, die op 6 november plaatsvindt in Liverpool. Dat heeft MTV woensdag bekendgemaakt.

Take That trad in 1994 op tijdens de eerste editie van het jaarlijkse prijzengala in Berlijn en nam ook de award voor beste groep in ontvangst. Op 6 november brengt de groep de eerste single 'Greatest day' van het nieuwe album ten gehore. De single verschijnt op 24 november, terwijl het album 'The circus' een week later in de winkels ligt.

Naast Take That treden sterren als Beyoncé, Pink, Duffy, The Killers en Kid Rock op tijdens de MTV Awards, die wordt gepresenteerd door de Amerikaanse zangeres Katy Perry.

Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange en Howard Donald kwamen in 2006 na tien jaar weer bij elkaar. De comeback van de jongensband uit de jaren negentig bleek succesvol. Van het album 'Beautiful world' kwamen de singles 'Patience' en 'Shine' meteen op één terecht in de Britse hitlijsten. Ook de wereldtournee werd een groot succes. Oud-bandlid Robbie Williams werd ook uitgenodigd voor de reünie van de boyband, maar hij had er geen oren naar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen