Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krezip geeft afscheidsshow in Amsterdam

Shownieuws

Krezip geeft op 27 juni een afscheidsshow in Amsterdam. Met de show wil de band, die uit elkaar gaat, fans de kans geven om ze voor het laatst te zien spelen.

Krezip geeft op 27 juni een afscheidsshow in de Amsterdamse Heineken Music Hall. Met het concert wil de band, die na elf jaar uit elkaar gaat, alle fans de kans geven ze voor het laatst te zien spelen. Dat heeft concertpromotor The Alternative woensdag bekendgemaakt.

Twee weken geleden kondigde Krezip aan uit elkaar te gaan. "We waren verrast door de overweldigende respons op onze bekendmaking van het einde van Krezip", laat zangeres Jacqueline Govaert weten. "Onze clubtoer komend najaar is zo ontzettend snel uitverkocht dat veel fans daardoor de kans missen ons voor de laatste keer live te zien."

De carrière van de band, die in 2000 doorbrak met de hit 'I would stay', wordt afgesloten met een verzamelalbum, waarop alle singles zijn te vinden. Op 'Krezip - the best of' staan naast 'I would stay' nummers als 'I apologize' en 'All my life', maar ook drie nieuwe nummers waaronder 'Go to sleep'.

Op 13 november gaat de clubtoer van de band van start in Doornroosje in Nijmegen. Daarna doet het zestal onder meer Tilburg, Arnhem, Rotterdam en Amsterdam aan.

De kaartverkoop voor de afscheidsshow van Krezip gaat zaterdag van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen