Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dave Schram maakt vierde Carry Slee-film

Shownieuws

Dave Schram werkt momenteel aan een vierde film naar een boek van Carry Slee. Hij verfilmt met scenarioschrijfster Maria Peters 'Your choice: lover or loser'.

Regisseur Dave Schram werkt momenteel aan een vierde film naar een boek van Carry Slee. Samen met scenarioschrijfster Maria Peters, die ook het script leverde voor de eerste drie films, verfilmt hij 'Your choice: lover or loser'. Dat heeft een woordvoerder van producent Shooting Star woensdag bevestigd.

Naar verwachting draait de jeugdfilm volgend najaar in de bioscoop. De casting voor de film is nog niet van start gegaan. Begin deze maand was de première van 'Radeloos', de derde film naar een boek van Slee. De film staat op de tweede plaats van de box office en heeft inmiddels bijna een miljoen euro opgebracht.

Met 'Timboektoe', die in oktober vorig jaar in première ging, en 'Radeloos' wordt 'Your choice: lover or loser' de derde samenwerking voor Schram en Peters. De eerste film naar een boek van Slee, 'Afblijven', verscheen eind 2006. Peters nam toen zowel het script als de regie voor haar rekening.

Het boek 'Your choice: lover or loser' verscheen vorig jaar en is het eerste deel in een nieuwe serie van de schrijfster. Jonge lezers kunnen zelf bepalen hoe de verhaallijn zich ontwikkelt. Hoofdpersoon Eva is bang dat haar stiefvader haar wil misbruiken, maar wordt door haar moeder niet geloofd.

Eind vorig jaar maakte Foreign Media Books, de uitgeverij van Slee, al bekend dat na 'Timboektoe' en 'Radeloos' nog eens vier boeken van de schrijfster worden verfilmd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen