Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Obama danst in show Ellen DeGeneres

Shownieuws

Barack Obama heeft dinsdag in de talkshow van Ellen DeGeneres gedanst. Hij werd uitgedaagd nadat zijn vrouw eerder verklaarde dat haar man niet kan dansen.

(Novum/AP) - Barack Obama heeft dinsdag in de talkshow van Ellen DeGeneres voor het oog van miljoenen kijkers gedanst. De Amerikaanse presidentskandidaat werd door de presentatrice uitgedaagd nadat de vrouw van Obama, Michelle, eerder tegen DeGeneres verklaarde dat haar man niet kan dansen.

Nadat DeGeneres de muziek had aangezet en Obama twintig seconden had gegeven om het tegendeel te bewijzen, danste de 47-jarige Democraat rustig op de muziek, voornamelijk bewegend met zijn armen. "Michelle kan misschien beter dansen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik een betere danser ben dan John McCain", riep Obama over zijn Republikeinse concurrent.

DeGeneres, die zich naast presenteren ook bezighoudt met acteren en stand-up komedie, vertelde Obama over haar wens filmster George Clooney in haar show te interviewen. Daarop bood Obama aan haar hierbij te helpen.

De politicus beloofde verder dat hij Clooney zal benoemen tot 'ambassadeur van de Ellen show', wanneer hij tot president wordt verkozen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen