Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aanklacht wegens mishandeling tegen Lindsay Lohan

Shownieuws

Lindsay Lohan is aangeklaagd door drie mannen wegens mishandeling en gevangenhouding. Ze zaten in een auto waarmee Lohan haar assistente zou hebben achtervolgd.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is aangeklaagd door drie mannen die in de SUV zouden hebben gezeten waarmee de actrice vorig jaar haar zojuist ontslagen assistente zou hebben achtervolgd. Het drietal beschuldigt haar van onder meer mishandeling en gevangenhouding.

De 22-jarige actrice werd in juli vorig jaar gearresteerd, nadat de moeder van haar assistente, die eveneens in de achtervolgde auto zat, de politie had gebeld. Agenten vermoedden dat Lohan dronken was en rekenden haar in. Uiteindelijk bekende ze schuld aan rijden onder invloed van cocaïne en zat ze een celstraf uit van 84 minuten.

De advocaat van Lohan noemt de aanklacht 'absurd'. Volgens hem hadden de drie mannen lol tijdens de achtervolging en is het vreemd dat ze een jaar hebben gewacht met het indienen van de aanklacht. "Dat is gewoon onlogisch", stelt advocaat Ed McPherson. "Ze hadden ruimschoots de kans om uit de auto te stappen. Dit zijn drie mannen die de voorpagina's willen halen en wat geld willen verdienen."

Volgens de advocaat van de drie heren, die een schadevergoeding eisen van ruim negentienduizend euro, is geprobeerd om de zaak buiten de rechtbank om op te lossen. Verkennende gesprekken zouden nergens toe hebben geleid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen