Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rick Engelkes wil geld van Beau van Erven Dorens

Shownieuws

Rick Engelkes eist een schadevergoeding van Beau van Erven Dorens omdat hij uit het stuk 'Romeo over Julia' stapte. Hij wil dat het drukwerk vergoed wordt.

Rick Engelkes wil dat Beau van Erven Dorens een schadevergoeding betaalt omdat hij opstapte tijdens de repetitieperiode van het toneelstuk 'Romeo over Julia'. Producent Engelkes vertelt in RTL Boulevard dat hij Van Erven Dorens heeft verzocht de kosten voor het al gemaakte drukwerk te vergoeden. "Omdat het allemaal opnieuw gedrukt moest worden, heeft het ons zo'n twintigduizend euro gekost."

Engelkes vertelt dat beide partijen inmiddels een advocaat in de arm hebben genomen en dat deze al contact met elkaar hebben gezocht. Hij zegt dat hij het 'chique' van Van Erven Dorens zou vinden als hij de schade vergoedt. "Dan kunnen we verder met een schone lei."

Van Erven Dorens meldde aan Boulevard dat Engelkes hem niet alleen om een schadevergoeding voor het drukwerk zou hebben gevraagd, maar ook om onkosten omdat er door zijn wegvallen minder mensen in het theater worden verwacht. Het zou volgens hem om zo'n vijftigduizend euro gaan. Hij laat het RTL-programma weten niet van plan zijn om meer dan tienduizend euro te vergoeden.

De presentator stapte vorige maand op tijdens de eerste repetitiedag van 'Romeo over Julia' omdat hij niet tevreden was over de rolverdeling. Hij is vervangen door Teun Kuilboer. Ook Johnny de Mol, Tim Murck, Jorrit Ruys en Kevin Hassing spelen een rol in het stuk, dat op 1 november in première gaat in de Amsterdamse Meervaart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen