Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries wil zaad doneren aan Sophie Hilbrand

Shownieuws

Dries Roelvink is best bereid tot een zaaddonatie, en dan het liefst aan Sophie Hilbrand. "Dat vind ik een heel mooie en sympathieke vrouw."

Dries Roelvink is best bereid tot een zaaddonatie. "Als er een echtpaar is dat heel graag een baby wil maar dit niet voor elkaar krijgt, dan zou ik het een overweging vinden om als donor op te treden", zei de zanger maandag na de première van zijn film 'I love Dries'. Indien Roelvink een ontvanger zou mogen kiezen, dan zou Sophie Hilbrand overigens de gelukkige zijn. "Dat vind ik een heel mooie en sympathieke vrouw. Al denk ik niet dat bekende Nederlanders zitten te wachten op mijn sperma."

'I love Dries' gaat over Freek en Teuntje, een fors Hollands stel dat geen kinderen kan krijgen omdat Freek onvruchtbaar is. Deze rollen worden vertolkt door René en Rikkie de Wit, die eerder deelnamen aan het SBS-programma De Afvallers. Freek en Teuntje besluiten hun grote idool Roelvink te ontvoeren naar hun oude stacaravan op het platteland. Daar dwingen ze hem zijn sperma af te staan. Pas als Teuntje zwanger is gemaakt, laten ze de volkszanger vrij. Ook Chiel Montagne, Grad Damen, Sugar Lee Hooper en Peter Beense spelen in de film.

De première van de door Tom en Ilona Six geproduceerde film vond plaats in een hotel van Van der Valk in Eemnes. De volkszanger doet de komende tijd nog twaalf andere vestigingen van de hotelketen aan. Op die avonden wordt niet alleen de film vertoond, maar Roelvink trakteert de bezoekers na afloop ook op een optreden. Na afloop kunnen ze met de hoogblonde zanger praten. "Ik geef ze een complete avond Dries. Wat willen ze nou nog meer in Nederland?" lachte hij maandag. De film is onder meer te zien in Van der Valk-vestigingen in Eindhoven, Alkmaar, Almelo, Vught en Akersloot. In bioscopen wordt de Roelvink-rolprent niet gedraaid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen