Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doodstraf dreigt voor voormalig kindacteur

Shownieuws

Skylar Deleon is veroordeeld wegens moord. De voormalig kindacteur, die een rolletje speelde in de tv-serie Power Rangers, kan ter dood worden veroordeeld.

(Novum/AP) - Skylar Deleon is schuldig bevonden aan de moord op drie personen. De 29-jarige voormalig kindacteur, die onder meer een rolletje speelde in de Amerikaanse tv-serie Mighty Morphin Power Rangers, kan ter dood worden veroordeeld. Woensdag begint de jury met het bepalen van de strafmaat.

De advocaat van Deleon hoopt het leven van zijn cliënt te redden door de jury te wijzen op diens moeilijke jeugd. "Hij heeft een verschrikkelijk leven achter de rug", aldus de raadsman. Deleon zou onder meer zijn mishandeld door zijn vader, die overleed aan de gevolgen van aids.

Deleon vermoordde vier jaar geleden een gepensioneerd stel uit Californië. Hij deed zich voor als potentiële koper van hun jacht, om de twee vervolgens tijdens een vaartochtje geboeid overboord te gooien. De lichamen van het stel zijn nooit gevonden. Een jaar eerder bracht hij een man om het leven van wie hij ruim 37 duizend euro stal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen