Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thijs Römer bezig met nieuwe film

Shownieuws

Thijs Römer laat zich niet uit het veld slaan door het floppen van zijn regiedebuut 'Het wapen van Geldrop'. Hij is alweer bezig met een nieuwe film.

Thijs Römer laat zich niet uit het veld slaan door het floppen van zijn regiedebuut 'Het wapen van Geldrop'. Hij is alweer bezig met een nieuwe film: 'Malpensa'. "We gaan in november draaien. En daarin ga ik ook weer regisseren en spelen, dus dat is wel spannend", vertelt hij woensdag in RTL Boulevard.

Eerder deze week werd bekend dat 'Het wapen van Geldrop' is geflopt in de bioscoop. De roadmovie, waarin Römer samen met vrouw Katja Schuurman en goede vriendin Tara Elders te zien is, draait een week na de release in nog maar één bisocoop: Lux in Nijmegen.

Het project waarmee Römer zijn tweede poging tot regiesucces gaat wagen is een bewerking van het toneelstuk 'Malpensa', van schrijver Ilja Leonard Pfeiffer. Begin dit jaar speelden Römer en Michel Sluysmans dit stuk met hun inmiddels opgeheven toneelgezelschap Annette Speelt. Het gaat over twee zakenmannen op een vliegveld die uit verveling een aanslag plannen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen