Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrienden organiseren concert voor gewonde DJ AM

Shownieuws

Vrienden van Adam Goldstein, bekend als DJ AM, organiseren dinsdag een benefietconcert. Goldstein liep vorige maand brandwonden op bij een vliegtuigongeluk.

Vrienden van Adam Goldstein organiseren 14 oktober een benefietconcert ter ere van de artiest, die bekend staat als DJ AM. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Goldstein liep vorige maand brandwonden op aan zijn handen en hoofd bij een vliegtuigongeluk.

De organisatoren van het concert, waaronder producer Mark Ronson, noemen de 35-jarige dj een goede vriend. "We hebben heel veel aan hem te danken en hopen dat we op deze manier iets voor hem terug kunnen doen." Tijdens het concert in Hollywood treden naast Ronson artiesten op als Danny Masterson en Steve Aoki.

De opbrengst van het concert gaat naar het fonds dat is opgericht voor de nabestaanden van de vier inzittenden die bij het vliegtuigongeluk om het leven kwamen. Drummer Travis Barker was samen met Goldstein de enige overlevende van de crash. De assistent en de bodyguard van Barker en de piloot en copiloot van het privétoestel kwamen om.

Goldstein is inmiddels ontslagen uit het brandwondencentrum in de staat Georgia waar hij was opgenomen na het ongeluk. Travis Barker werd vorige week vanuit dat ziekenhuis overgeplaatst naar een kliniek in Los Angeles. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Weekly verklaarde de voormalige drummer van Blink-182 dat hij hard werkt aan zijn herstel. "Ik hoop hier over twee weken te worden ontslagen."

De drummer liep bij de crash tweede- en derdegraads brandwonden op over zijn hele lichaam. "Ik probeer zo snel mogelijk te herstellen en hoop zo snel mogelijk weer te kunnen drummen en mijn kinderen te kunnen vasthouden", zei Barker, die twee kinderen heeft met zijn ex-vrouw Shanna Moakler.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen